Personal

Från vänster: Berit Abrahamsson Hornwall, Maria Lundberg samt Anna-Lena Häger.

Anna-Lena Häger

Certifierad & diplomerad massageterapeut

Jag har varit massageterapeut i 20 år och utbildade mig på Axelssons i Stockholm 1996-1997. Efter att ha gått utbildningen var jag säker på att det var mitt bästa beslut någonsin, och är det fortfarande, det kändes helt enkelt rätt från första dagen.
Det var även då som jag startade A-L Massage & Friskvård och hade en praktik i Näsby Park Täby i 10 år. 2007 startade jag företaget som jag driver idag, Kropp & Sol i Vallatorp.

Jag är diplomerad och certifierad av branschrådet Svensk massage och genom åren har jag gått kurser i MID Laser, Energimassage, Spa-utbildning både hos ME, Marja Entrich och Kerstin Florian på Sturebadet.

2013-2014 genomförde jag en kvalitetssäkring och en kompetensutveckling genom Halmstad högskola med 30 högskolepoäng.

Jag är även medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund KRY som ger mig säkerhet och styrka att driva företag och ta hand om kunden på bästa sättet. När jag inte är på praktiken och jobbar är jag ute på företag och masserar personalen.

Berit Abrahamsson Hornvall

Certifierad & diplomerad massageterapeut och zonterapeut

Jag började med några kurser i massage i slutet av 1980-talet, parallellt med ordinarie kontorsjobb. Men ganska snart insåg jag att massage var något som jag ville lära mig mer om. Mellan 1989-92 gick jag därför på Skandinaviska ICN-skolan (massage, zonterapi, akupunktur, etc) och utbildade mig vidare.
1997-2000 gick jag Thalamus Basmedcinska utbildning på Uppsala Universitet. Jag är även diplomerad massör efter utbildning på Medicinsk kursforum och medlem i branschrådet Svensk Massage sedan 2002.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund (KRY) sedan 1993-94 och 2013 genomförde jag KRY:s kvalitetssäkring och kompetensutveckling genom Halmstads högskola, 30 poäng. Sedan 2017 jobbar jag även med MID-laser.

Sedan 16 år tillbaka har jag parallellt med jobbet på praktiken även jobbat ute på företag.

Jag tar emot Actiway, friskvårdschecken (friskvårdschecken app) samt costumer värdebevis.

Maria Lundberg

Diplomerad medicinsk Fotvårdsterapeut

I grunden utbildad till undersköterska och har arbetat på bl.a Centraloperation på Danderyds Sjukhus. De senaste 6 åren har jag arbetat med bekvämskor och bl.a prefabricerade skoinlägg hos Aktiv Ortopedteknik.

Åren hos Aktiv Ortopedteknik gjorde mig intresserad av att vidareutbilda mig inom fotproblematik och problemlösning. I maj 2019 började jag min utbildning på Axelsons Institute och den 1 november 2019 blev jag Diplomerad Medicinsk Fotvårdsterapeut.

Jag är godkänd av Miljö och Hälsa och innehar behandlingsskadeförsäkring. Är även medlem av Sveriges Fotterapeuter.